Czym jest plik Cookie/Ciasteczka?

Pliki cookies zwane po polsku Ciasteczkami stanowią pliki tekstowe. Powstają one w sposób automatyczny za pomocą przeglądarek internetowych w momencie odwiedzania i korzystania ze stron internetowych. Są one wysyłane przez stronę internetową i zapisywane na urządzeniu użytkownika. Dane uzyskiwane za pomocą pliku cookies są odczytywane tylko za pomocą strony, która stworzyła plik cookie, tj. manufakturamalucha.pl Strona internetowa nie ma dostępu do plików cookies, których sama nie stworzyła i do których nie został udzielony dostęp.

Pliki cookies służą do ułatwienia korzystania ze strony internetowej przez użytkownika bądź poprzez dostosowanie korzystnych dla użytkowania treści przez stronę internetową.

Kto jest administratorem danych?

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest FUNDACJA ROZWOJU PRZEDSIĘBIORCZOŚCI „TWÓJ STARTUP” z siedzibą w Warszawie (adres siedziby: ul. Żurawia 6/12, lok. 766, 00-503 Warszawa), wpisana do Rejestru Przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy w Warszawie, XII Wydział Gospodarczy KRS pod numerem 0000442857; NIP: 5213641211; REGON: 146433467, dane kontaktowe: numer telefonu +48 665-156-911 adres e-mail: kontakt@logopedaonline.pl w związku z realizowaną przez Annę Skoczylas zorganizowaną częścią przedsiębiorstwa o nazwie Gabinet Logopedyczny (dalej: „Fundacja”)

Jakie dane gromadzimy?

Cel Stosowania plików cookies przez Fundację Rozwoju Przedsiębiorczości Twój StartUp:

Cookies techniczne:

  • zapewniają prawidłowe działania strony internetowej
  • w celu zapamiętania czy została wyrażona zgoda na pobieranie ciasteczek
  • w celu personalizacji interfejsu Użytkownika: czy strona powinna być wyświetlona w formie przystępnej dla komputera/telefonu komórkowego
  • w celu zapamiętania zawartości „formularza kontaktowego” na wybranych podstronach
  • ich działanie jest oparte na słusznym interesie przedsiębiorcy

Cookies marketingowe:

  • w celach marketingowych korzystamy z usług firmy Facebook Inc, tj. Facebook Piksel

Cookies analityczne:

  • korzystamy z usług firmy Google LLC, tj. z Google Analitics

Czas Przechowywania plików Cookies

  • Sesyjne – są przechowywane na użytkowanym urządzeniu do czasu opuszczenia strony, np. poprzez wyłączenie przeglądarki internetowej
  • Stałe – istnieją do czasu ich ręcznego usunięcia bądź upłynięcia określonego w przeglądarce czasu

Rodzaj zbieranych danych

Zaliczamy do nich:

  • adres IP
  • czas przebywania na stronie
  • lokacje, z których dokonane jest wejście na stronie
  • lokacje na stronie, z których korzysta Użytkownik
  • urządzenie, z którego dokonywane jest otworzenie strony internetowej
  • dokonane decyzje na stronie internetowej
  • informacja o przeglądarce internetowej i systemie operacyjnym użytkownika

Jednocześnie informujemy że wszystkie dane przetwarzane przez naszą stronę internetową są anonimowe i nie pozwalają na identyfikacje użytkownika

Rodzaj zbieranych danych

  • OVH Sp. z o. o. - w celu przechowywania danych osobowych na serwerze

Jednocześnie informujemy że które dane które uzyskują inne podmioty są anonimowe i nie pozwalają na identyfikacje użytkownika.

Sposób wycofania zgody

Niektóre ciasteczka są pobierane przez przeglądarkę internetową w chwili wejścia na stronę internetową. W celu zablokowania możliwości pobierania ciasteczek należy zastosować metodę istniejącą dla danej przeglądarki internetowej:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych przez cookies w celach korzystania ze strony logopedaonline.pl i jej pełnej funkcjonalności

Brak możliwości zapisywania/odczytywania plików cookies może skutkować niepełnym i niepoprawnym działaniem strony internetowej, jednakże korzystanie ze strony będzie nadal możliwe.

Pozostałe informacje związane z procesem przetwarzania danych

Wszelkie pytanie dotyczące naszych polityk można uzyskać za pomocą adresu e-mail: rodo@twojstartup.pl.

Ponadto informacje o administratorze danych osobowych i prawach przysługujących podmiotom, można znaleźć pod wskazanym adresem: Polityka prywatności.

W przypadku naruszenia przepisów o ochronie danych osobowych, masz prawo do złożenia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Niniejsza strona tworzy pliki Cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych zawartych w plikach Cookies. Kliknij „Okej” by ukryć tę wiadomość.